AnaSayfa / Genel / Kahve falında haca gitmek

Kahve falında haca gitmek

Kahve falında haca gitmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, zararların üst üste geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, terfi edeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haca gitmek gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında aniden hacca gitmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaya hacca gitmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Kahve falında haca giden birini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacca giden yakınını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek için vedalaşmak rahata ve huzura kavuşacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işarettir.

Kahve falında hacca gidemediğini görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle hacca gitmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir