AnaSayfa / Genel / Kahve falında haca giden birini görmek

Kahve falında haca giden birini görmek

Kahve falında haca giden birini görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, aniden evlilik kararı alacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında haca giden birini gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Kahve falında ailece hacca gitmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmekten vazgeçmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızıyla hacca gitmek mubah olmayan yollara sapacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek için hazırlanmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hacca giden kadın görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin hacca gitmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün hacca gitmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir