AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel gelin görmek

Kahve falında güzel gelin görmek

Kahve falında güzel gelin görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel gelin gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında çok güzel gelin görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, günahların da affolacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel gelin görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında güzel gelin olmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel gelin olduğunu görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok güzel gelin olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir gelin görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işarettir.

Kahve falında çok güzel gelin olmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında çok güzel bir gelin olmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir