AnaSayfa / Genel / Kahve falında güveç tenceresi görmek

Kahve falında güveç tenceresi görmek

Kahve falında güveç tenceresi görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında güveç tenceresi gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında güveç tenceresi görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında güveçte et görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güveç yediğini görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulur.

Kahve falında güveçte et pişirmek yüzlerin asılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında etli güveç yemek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güveç kabı görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güveç yapmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güveç yemek görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir