AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşli havada gezmek

Kahve falında güneşli havada gezmek

Kahve falında güneşli havada gezmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, para yatıracağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işarettir.

Kahve falında güneşli havada gezmek gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Kahve falında güneşli havada gezmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havayı güneşli görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında güneşli havada yürümek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşli bir hava görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşli havada kar yağdığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların çabucak atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşli havada kar görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında karlı havada güneş görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir