AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi seyretmek

Kahve falında güneşi seyretmek

Kahve falında güneşi seyretmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok hayırlı haberler alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşi seyretmek gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Kahve falında güneşin doğuşunu seyretmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşi seyretmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenneti seyretmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden deniz seyretmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tutanları seyretmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünü seyretmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında bulutları seyretmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir