AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşe yükselmek

Kahve falında güneşe yükselmek

Kahve falında güneşe yükselmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, büyük adımlar atılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, tatsızlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşe yükselmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında güneşe yükselmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semaya yükselmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında altin fiyatlarinin yükseldiğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında meslekte yükselmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yerden yükselmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında dere suyunun yükseldiğini görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yükseldiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir