AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve yağmur görmek

Kahve falında güneş ve yağmur görmek

Kahve falında güneş ve yağmur görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş ve yağmur gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında yağmur ve güneşi bir arada görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş yağmuru görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, içinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında güneş ve yağmur görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalettir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yağmur ve güneş görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kar yağmur güneş görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir