AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurda demir görmek

Kahve falında hurda demir görmek

Kahve falında hurda demir görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, isabetli adımlar atılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında hurda demir gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında hurda demir toplamak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında demir hurdası görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında demir hurda toplamak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında hurda demir görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hükmünün geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hurda araba görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında hurda arabalar görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba hurdası görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hurda görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir