AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlügü almak

Kahve falında güneş gözlügü almak

Kahve falında güneş gözlügü almak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında güneş gözlügü almak gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında güneşten gözleri kamaşmak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalettir.

Kahve falında güneş gözlügü almak çirkin iftiralara uğrayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında güneşten gözü kamaşmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine güneş doğduğunu görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve güneş doğduğunu görmek küfürlü söze, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine inanılır.

Kahve falında güneşe bakmak rızkın genişlemesine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşli günde kar görmek eski enerjisini bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kırda güneşlenmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, gıybet edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir