AnaSayfa / Genel / Kahve falında günebakan çekirdek görmek

Kahve falında günebakan çekirdek görmek

Kahve falında günebakan çekirdek görmek sevinç ve sürura, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına tabir olunur.

Kahve falında günebakan çekirdek gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında günebakan çekirdeği yemek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında günebakan çekirdek görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Kahve falında günebakan görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında günebakan tarlası görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günebakan çiçeği görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayçiçek çekirdeği görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdek çalmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir