AnaSayfa / Genel / Kahve falında günahtan kaçmak

Kahve falında günahtan kaçmak

Kahve falında günahtan kaçmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, iyileşeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, keyfe kavuşacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında günahtan kaçmak gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Kahve falında günahtan kaçmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında günaha ağlamak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Kahve falında camide günah işlemek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına inanılır.

Kahve falında günah işleyip tevbe etmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında günahlarının çok olduğunu görmek gelirinin eksileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında günahlara ağlamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında günahlarına ağlamak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında günah çıkardığını görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir