AnaSayfa / Genel / Kahve falında günahlarına ağlamak

Kahve falında günahlarına ağlamak

Kahve falında günahlarına ağlamak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hakkını savunamayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına delalet eder.

Kahve falında günahlarına ağlamak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında günahlara ağlamak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında günahlar için ağlamak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında günahlarına ağlamak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında günahına ağlamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında günaha ağlamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında günahlarından pişman olmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına delalet eder.

Kahve falında günah görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günahtan sakınmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir