AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kazan görmek

Kahve falında gümüş kazan görmek

Kahve falında gümüş kazan görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, herkesin takdirini toplayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş kazan gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında gümüş kazan görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, verimin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur kazanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet eder.

Kahve falında okulu kazanamamak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yemek kazanı görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavı kazanamamak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine yorulur.

Kahve falında su kazanı görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında çukur kazan birini görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir