AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavı kazanamamak

Kahve falında sınavı kazanamamak

Kahve falında sınavı kazanamamak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, şerefe ve izzete, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavı kazanamamak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında girdiği sınavı kazanamamak mutluluğun ve kazancın azalacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında kpss sınavını kazanamamak dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sınavı kazanamamak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sınavı kazanamamak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında girdiğin sınavı kazanamamak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sınav kazanamamak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sınavda kazanamamak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, zengin için yoksulluğa işaret eder.

Kahve falında içi su dolu bakır kazan görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir üniversitede hoca olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir