AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülü yemek

Kahve falında gülü yemek

Kahve falında gülü yemek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, maddi olanaklarının artacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülü yemek gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında gül yemek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında gül lokumu yemek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı yemek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül yemek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül böreği yemek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül yemek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında gül yaprağı yemek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gülü yemek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir