AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülen bir bebek görmek

Kahve falında gülen bir bebek görmek

Kahve falında gülen bir bebek görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, geçim derdi çekeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gülen bir bebek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Kahve falında bebek gülmesi duymak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kulluk derecesinin artmasına inanılır.

Kahve falında gülen bebek sevmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin gülmesi görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kindar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek gülen bebek görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.

Kahve falında bebek gülmesi görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gülen bir bebek görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel gülen bebek görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek gülümseme görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir