AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin gülmesi görmek

Kahve falında bebeğin gülmesi görmek

Kahve falında bebeğin gülmesi görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, terfi alamayacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin gülmesi gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Kahve falında erkek gülen bebek görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gülümseyen erkek bebek görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş gülen bebek görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülen bebek sevmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bebeği gülerken görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek gülmesi duymak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek gülümsemesi görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, refah düzeyinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin gülmesi görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir