AnaSayfa / Genel / Kahve falında acıyla ağlamak

Kahve falında acıyla ağlamak

Kahve falında acıyla ağlamak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalettir.

Kahve falında acıyla ağlamak gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında acı çekerek ağlamak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında acı çekip ağlamak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşk acısından ağlamak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Kahve falında acıyla ağlamak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında acılı ağlamak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı içinde ağlamak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı yedirmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı pasta yemek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir