AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gözlü fare görmek

Kahve falında kırmızı gözlü fare görmek

Kahve falında kırmızı gözlü fare görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yolunun açık olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü fare gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kırmızı gözlü fare görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında fare gözü görmek sonradan da çok üzüleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı fare öldürmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü kedi görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü olmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün kırmızı olduğunu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gözlü köpek görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gözleri kırmızı görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir