AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada yanarak ölmek

Kahve falında arabada yanarak ölmek

Kahve falında arabada yanarak ölmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında arabada yanarak ölmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında arabada yanarak ölmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalettir.

Kahve falında arabayı yanarken görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan araba söndürmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında araba yanarken görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan arabayı söndürmek şansın çalışmaya başlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Kahve falında yanan araba görmek dileklerin gerçekleşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yanarak öldüğünü görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ateşte yanarak ölmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir