AnaSayfa / Genel / Kahve falında görünmeyen varlıklar görmek

Kahve falında görünmeyen varlıklar görmek

Kahve falında görünmeyen varlıklar görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Kahve falında görünmeyen varlıklar gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Kahve falında görünmeyen varlıkları hissetmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında görünmez varlık görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıkları görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında görünmez varlıklar görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen bir varlık görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlık hissetmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir