AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde tümör olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde tümör olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde tümör olduğunu görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, herkesin yardımına koşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde tümör olduğunu gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Kahve falında göğsünde tümör olduğunu görmek korkularının sona ereceğine, hem de zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasında tümör görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta tümör görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tümör görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyninde tümör olduğunu öğrenmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafada tümör görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyninde tümör görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda tümör görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir