AnaSayfa / Genel / Kahve falında göge yükselmek

Kahve falında göge yükselmek

Kahve falında göge yükselmek faturaların biriktikçe birikeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine alamet eder.

Kahve falında göge yükselmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında makama yükselmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göğe doğru yükselmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında arşa yükselmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgaların yükseldiğini görmek maddi yükünün artacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla yükselmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde yükselmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi yükselmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışığa yükselmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir