AnaSayfa / Genel / Kahve falında göç taşımak

Kahve falında göç taşımak

Kahve falında göç taşımak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kısmetinin de açılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göç taşımak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında göç taşımak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında göç eden kuşları görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına inanılır.

Kahve falında istanbula göç etmek başarıya giden yollarının açılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Kahve falında göcük altında kalmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında göcük görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden bir yere göç etmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında başka şehre göç etmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir yere göç etmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir