AnaSayfa / Genel / Kahve falında gerçekten hissetmek

Kahve falında gerçekten hissetmek

Kahve falında gerçekten hissetmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gerçekten hissetmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında gerçekten hissetmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında gerçekten tükürmek ayağa kalkacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gerçekten gülmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlamak gerçekten ağlamak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gerçekten ağlamak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayıp gerçekten ağlamak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ağlarken gerçekten ağlamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini huzurlu hissetmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir