AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç ve güzel olmak

Kahve falında genç ve güzel olmak

Kahve falında genç ve güzel olmak hem dua alacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, karanlığın biteceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işarettir.

Kahve falında genç ve güzel olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında kendini genç güzel görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç ve güzel kadın görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında gençleşmek ve güzelleşmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında gençleşmek güzelleşmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç güzel kadın görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç ve güzel olduğunu görmek işlerinin duracağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Kahve falında kendini genç ve güzel görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulur.

Kahve falında genç ve güzel olmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir