AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir kadın görmek

Kahve falında genç bir kadın görmek

Kahve falında genç bir kadın görmek verdiği sözleri tutacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında genç bir kadın gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında bir kadının gençleştiğini görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kadınla evlenmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında genç ve güzel kadın görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının gençleştiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında genç bir kadını öpmek işlerinin rast gideceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında genç kadın görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta genç kadın görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir