AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba lastiği görmek

Kahve falında araba lastiği görmek

Kahve falında araba lastiği görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, sözünde duracağına, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında araba lastiği gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Kahve falında araba lastiği değiştirmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında lastiği patlamış araba görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında araba lastik görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında patlak araba lastik görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalettir.

Kahve falında araba lastiği şişirmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba lastiğini patlamış görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba lastiği görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba lastiğinin patlaması görmek fırsatların elden kaçırılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir