AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek

Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek

Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelincik hayvanını öldürmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında gelincik hayvanını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelincik hayvan görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelincik hayvanı görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelincik hayvanı görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gelincik çiçeği görmek başarıya ulaşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalettir.

Kahve falında gelincik görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir