AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin odası görmek

Kahve falında gelin odası görmek

Kahve falında gelin odası görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işinde terfi edeceğine, verimin ve bereketin geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin odası gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Kahve falında gelin odası görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gelin odası hazırlamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oda dolusu elbise görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çok odalı ev görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında oda duvarı görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boş bir oda görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda oda gezmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı oda görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir