AnaSayfa / Genel / Kahve falında gecelikli birini görmek

Kahve falında gecelikli birini görmek

Kahve falında gecelikli birini görmek sermayenin harcandığına değeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yol göstereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gecelikli birini gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında gece yolculuğu yapmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında gece ormanda koşmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gece camdan bakmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece denizi görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece deniz görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece mavisi elbise görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında gece pazara gitmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir