AnaSayfa / Genel / Kahve falında garip böcekler görmek

Kahve falında garip böcekler görmek

Kahve falında garip böcekler görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, tartışmaların sona ereceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında garip böcekler gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Kahve falında garip böcek görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında garip böcekler görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, ancak yılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında garip balıklar görmek ileride saygın bir kimse olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet etmektedir.

Kahve falında garip şeyler görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında garip insan görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında garip sesler duymak kötü duygularını yeneceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Kahve falında garip hayvan görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında garip kuşlar görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir