Kahve falında flaş bellek görmek

Kahve falında flaş bellek görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Kahve falında flaş bellek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Kahve falında flaş bellek görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında flaş görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında flash bellek görmek helal lokma yiyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bellek görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir