AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından yeni çıkmış ekmek görmek

Kahve falında fırından yeni çıkmış ekmek görmek

Kahve falında fırından yeni çıkmış ekmek görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırından yeni çıkmış ekmek gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında fırından yeni çıkmış sıcak ekmek görmek karlı işler yapacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında fırından yeni çıkmış ekmek görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeni fırın görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni fırın almak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında fırına ekmek atmak manevi olarak da yıpranacağına, fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında fırında ekmek pişirmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında fırın ekmeği yemek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırında sıcak ekmek görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir