AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından taze ekmek almak

Kahve falında fırından taze ekmek almak

Kahve falında fırından taze ekmek almak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında fırından taze ekmek almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında fırından taze ekmek almak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve fırın görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir fırın ekmek görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırında sıcak ekmek görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Kahve falında fırın dolusu ekmek iş öğreneceğine, yeni işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında fırından ekmek aldığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek fırınında ekmek pişirmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında fırından çıkmış ekmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir