AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından ekmek almak

Kahve falında fırından ekmek almak

Kahve falında fırından ekmek almak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında fırından ekmek almak gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında fırında ekmek görmek kendi işini açacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında fırından ekmek aldığını görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret eder.

Kahve falında fırından sıcak ekmek almak kariyer edineceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında fırına ekmek atmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Kahve falında fırında ekmek satmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntılara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek fırınına gitmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırından ekmek almak çok büyük destek vereceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında fırından çıkan ekmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir