AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında olmak

Kahve falında fırında olmak

Kahve falında fırında olmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının zorlaşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında fırında olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı fırın görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek fırınında olmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında fırın dolusu ekmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında fırından ekmek satın almak hastalıkların biteceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında somun fırını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında fırından çıkmış ekmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yanan fırının içine girmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gevrek fırını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir