AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırıncılık yapmak

Kahve falında fırıncılık yapmak

Kahve falında fırıncılık yapmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında fırıncılık yapmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında fırında yemek yapmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırın yapmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek fırını yapmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında fırıncılık yapmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, eksiği kendinde bulacağına işarettir.

Kahve falında fırında ekmek yapmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırından ekmek alıp yemek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında fırının yandığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini fırında görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir