AnaSayfa / Genel / Kahve falında firik pilavı yemek

Kahve falında firik pilavı yemek

Kahve falında firik pilavı yemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında firik pilavı yemek gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında firik pilavı yemek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında firik pilavı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Kahve falında firik yemek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tarhana firiği görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firik görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında firik nohut görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuklu pilav yemek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında taze fasulye pilav yemek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir