AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba cam görmek

Kahve falında araba cam görmek

Kahve falında araba cam görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, variyet sahibi olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, hayırlı bir yuva kurulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında araba cam gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında araba camı kırmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalettir.

Kahve falında camdan araba görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba camı kırık görmek işlerini hafifleteceğine, saygın ve ünlü biri olacağına işarettir.

Kahve falında araba camı görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış araba camı görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık araba camı görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla camura batmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir