AnaSayfa / Genel / Kahve falında felsefeci görmek

Kahve falında felsefeci görmek

Kahve falında felsefeci görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yarınlarına inanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, borcunun çok olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında felsefeci gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Kahve falında felsefe görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına inanılır.

Kahve falında felsefe kitabı görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında felsefe yapmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında felsefeci görmek ihanete uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir