Kahve falında faytonlu at görmek

Kahve falında faytonlu at görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, depresyona gireceğine delalet eder.

Kahve falında faytonlu at gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında faytonlu at görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz fayton görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fayton sürmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fayton görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında fayton kullanmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında faytonla gezmek fırsatların istenmeden harcanacağına, hayırlı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında faytona binmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında faytonda gelin görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir