AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba almak ve kullanmak

Kahve falında araba almak ve kullanmak

Kahve falında araba almak ve kullanmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, işlerinde verimin artacağına, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba almak ve kullanmak gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında at arabası kullanmak bol kazançlı günler geçireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı hızlı kullanmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çok iyi araba kullanmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, işinden geri kalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin kullandığı arabaya binmek hüsrana uğratacağına, cebinin para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda araba kullanmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz arabayı kullanmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında içkili araba kullanmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz araba kullanmak hayat düzeninin alt üst olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir