AnaSayfa / Genel / Kahve falında fakir olmak

Kahve falında fakir olmak

Kahve falında fakir olmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fakir olmak gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Kahve falında fakir olmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fakirleştiğini görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Kahve falında bir fakire para vermek kazanca kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü fakir görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fakirlere para vermek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında birini fakir görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çok fakir görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok fakir olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir