AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan duası yapmak

Kahve falında ezan duası yapmak

Kahve falında ezan duası yapmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulur.

Kahve falında ezan duası yapmak gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Kahve falında ezan duası yapmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okunurken dua etmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan duası etmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ezan duasını okuduğunu görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, kapanan kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan duymak ve dua etmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Kahve falında ezan duası okuduğunu görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ezanda dua etmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında sabah ezanında dua etmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, uzun uzun dalıp gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir