AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik yüzüğü almak

Kahve falında evlilik yüzüğü almak

Kahve falında evlilik yüzüğü almak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kişinin rahat edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğü almak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında evlilik yüzüğü bulmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğünü kaybetmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzük görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında evlilik yüzüğü görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik yüzüğü taktığını görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü satmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir