AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında evlilik yüzüğü görmek

Kahve falında parmağında evlilik yüzüğü görmek

Kahve falında parmağında evlilik yüzüğü görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayra ve esenliğe işarettir.

Kahve falında parmağında evlilik yüzüğü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında parmağında evlilik yüzüğü görmek dertlerinden kurtulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın evlilik yüzüğü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işarettir.

Kahve falında evlilik yüzüğü bulmak o kapıyı kapatacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, karın artacağına işaret eder.

Kahve falında evlilik yüzük görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü düşürmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evlilik yüzüğü görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir