AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlılık hazırlıgı yapmak

Kahve falında evlılık hazırlıgı yapmak

Kahve falında evlılık hazırlıgı yapmak derdin ve sıkıntının biteceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evlılık hazırlıgı yapmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında evlılık hazırlıgı yapmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yapmak için hazırlanmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında ev taşımaya hazırlanmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında evlenmeye hazırlanmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi yıkıp yeniden yapmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıttan ev yapmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev pazarlığı yapmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenme hazırlığı yapmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir