AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadınla beraber olmak

Kahve falında evli kadınla beraber olmak

Kahve falında evli kadınla beraber olmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kötü günlerin geride kalacağına, çok büyük bir acı duyacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla beraber olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında evli kadınla beraber olmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına alamet eder.

Kahve falında evli biriyle beraber olmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bedeninin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla beraber olmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında iki kadınla beraber olmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalet eder.

Kahve falında kadın erkek beraber namaz kılmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın görünümlü erkekle beraber olmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, işinde yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadınla beraber olmak kötü bir duruma düşüleceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadınla beraber olmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir